Tasoitetyöt

Tasoitetyöt Porissa ja ympäryskunnissa kokemuksella

Laatumaalaus Nieminen suorittaa tasoitetyöt kaikenlaisiin kohteisiin Ulvilassa, Porissa ja sieltä noin 60 kilometrin säteellä. Yrityksemme palvelee niin yksityisiä rakentajia ja rakennuttajia kuin myös eri alojen yrityksiä.

Laadukkaat tasoitetyöt yli 20 vuoden kokemuksella

Ammattilaisen suorittaman tasoitetyön huomaa – pinnat ovat tasaiset ja luovat osaltaan hyvän pohjan pintamaalille tai tapetille. Meiltä saat niin ruiskutasoitukset kuin myös nauhoitustyöt - gyproc-tasoituksia unohtamatta.

Tilaa meiltä myös maalaustyöt!

Tee urakkasi helpoksi ja erittäin kustannustehokkaaksi – tilaa meiltä tasoitetyön lisäksi myös maalaustyöt kohteeseesi! Näin saat kaikki työt kerralla ja yhdellä laskulla – ja mikä tärkeintä, ensiluokkaisella ammattitaidolla. Näin sinun ei myöskään tarvitse huolehtia aikataulutuksesta – me teemme kaiken kerralla alusta loppuun saakka.

Soita ja kysy tarjous jo tänään!

Olipa kohde iso tai pieni, soita heti ja pyydä meiltä tarjous! Kerromme mielellämme lisää myös muista palveluistamme – meiltä saat myös mm. erikoismaalaukset ja tapetointityöt sekä laatoitukset joka tilaan – märkätilat mukaan luettuna!

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Laatumaalaus Nieminen

Metsäkotitie 9 B 7 28400 Ulvila

Puh. 044 521 1026

Kysymys
Tarjouspyyntö
Ulkomaalaus
Sisämaalaus
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Laatumaalaus Nieminen
Metsäkotitie 9 D 12
28400 ULVILA

Y-tunnus: 2185944-7
Puh: 044 521 1026

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Laatumaalaus Nieminen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa