Laatoitus

Laatoitus Pori ja Satakunta – myös kosteiden tilojen urakat

Kokeneen ammattilaisen tekemän laatoituksen todella tunnistaa: saumat ovat suorat, pinnat tasaiset ja kaadot oikeaoppisesti suoritetut. Laatumaalaus Nieminen suorittaa laatoitustyöt joka tilaan ja kohteeseen Ulvilassa, Porissa ja sieltä noin 60 kilometrin säteellä ympäri Satakuntaa.

Laatat ja laattatyöt joka tilaan

Laatta on kestävä joka paikan materiaali, ja se sopii erinomaisesti niin eteiseen, kodinhoitohuoneeseen kuin myös esimerkiksi takkahuoneen lattiamateriaaliksi. Teemme laatoitukset kaikenlaisiin kohteisiin kaikenlaisilla laatoilla, mosaiikista suuriin laattoihin ja erilaisiin erikoislaattoihin saakka.

Meiltä käyvät myös märkätilatyöt

Märkätilasertifikaatit omaava henkilökuntamme tekee myös laadukkaat märkätilojen laatoitustyöt kylpyhuoneisiin, wc-tiloihin sekä saunatiloihin ja muihin kosteisini tiloihin. Hallitsemme myös veden poistumisen kannalta tärkeiden kaatojen tekemisen oikeaoppisesti.

Soita ja kysy tarjous jo tänään

Onko sinulla pientalo rakenteilla tai kylpyhuoneremontti suunnitteilla? Ota yhteyttä – meiltä saat erittäin kilpailukykyisen tarjouksen kotisi tai yrityksesi toimitilan kaikkiin laatoitustarpeisiin!

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Laatumaalaus Nieminen

Metsäkotitie 9 B 7 28400 Ulvila

Puh. 044 521 1026

Kysymys
Tarjouspyyntö
Ulkomaalaus
Sisämaalaus
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Laatumaalaus Nieminen
Metsäkotitie 9 D 12
28400 ULVILA

Y-tunnus: 2185944-7
Puh: 044 521 1026

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Laatumaalaus Nieminen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa