Tasoitetyöt Porissa ja ympäryskunnissa kokemuksella

Laatumaalaus Nieminen suorittaa tasoitetyöt kaikenlaisiin kohteisiin Ulvilassa, Porissa ja sieltä noin 60 kilometrin säteellä. Yrityksemme palvelee niin yksityisiä rakentajia ja rakennuttajia kuin myös eri alojen yrityksiä.

Laadukkaat tasoitetyöt yli 20 vuoden kokemuksella

Ammattilaisen suorittaman tasoitetyön huomaa – pinnat ovat tasaiset ja luovat osaltaan hyvän pohjan pintamaalille tai tapetille. Meiltä saat niin ruiskutasoitukset kuin myös nauhoitustyöt - gyproc-tasoituksia unohtamatta.

Tilaa meiltä myös maalaustyöt!

Tee urakkasi helpoksi ja erittäin kustannustehokkaaksi – tilaa meiltä tasoitetyön lisäksi myös maalaustyöt kohteeseesi! Näin saat kaikki työt kerralla ja yhdellä laskulla – ja mikä tärkeintä, ensiluokkaisella ammattitaidolla. Näin sinun ei myöskään tarvitse huolehtia aikataulutuksesta – me teemme kaiken kerralla alusta loppuun saakka.

Soita ja kysy tarjous jo tänään!

Olipa kohde iso tai pieni, soita heti ja pyydä meiltä tarjous! Kerromme mielellämme lisää myös muista palveluistamme – meiltä saat myös mm. erikoismaalaukset ja tapetointityöt sekä laatoitukset joka tilaan – märkätilat mukaan luettuna!

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Laatumaalaus Nieminen
Metsäkotitie 9 B 7
28400 Ulvila
Puh. 044 521 1026


Kerro meistä kavereillesi