Laatoitus Pori ja Satakunta – myös kosteiden tilojen urakat

Kokeneen ammattilaisen tekemän laatoituksen todella tunnistaa: saumat ovat suorat, pinnat tasaiset ja kaadot oikeaoppisesti suoritetut. Laatumaalaus Nieminen suorittaa laatoitustyöt joka tilaan ja kohteeseen Ulvilassa, Porissa ja sieltä noin 60 kilometrin säteellä ympäri Satakuntaa.

Laatat ja laattatyöt joka tilaan

Laatta on kestävä joka paikan materiaali, ja se sopii erinomaisesti niin eteiseen, kodinhoitohuoneeseen kuin myös esimerkiksi takkahuoneen lattiamateriaaliksi. Teemme laatoitukset kaikenlaisiin kohteisiin kaikenlaisilla laatoilla, mosaiikista suuriin laattoihin ja erilaisiin erikoislaattoihin saakka.

Meiltä käyvät myös märkätilatyöt

Märkätilasertifikaatit omaava henkilökuntamme tekee myös laadukkaat märkätilojen laatoitustyöt kylpyhuoneisiin, wc-tiloihin sekä saunatiloihin ja muihin kosteisini tiloihin. Hallitsemme myös veden poistumisen kannalta tärkeiden kaatojen tekemisen oikeaoppisesti.

Soita ja kysy tarjous jo tänään

Onko sinulla pientalo rakenteilla tai kylpyhuoneremontti suunnitteilla? Ota yhteyttä – meiltä saat erittäin kilpailukykyisen tarjouksen kotisi tai yrityksesi toimitilan kaikkiin laatoitustarpeisiin!

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Laatumaalaus Nieminen
Metsäkotitie 9 B 7
28400 Ulvila
Puh. 044 521 1026


Kerro meistä kavereillesi